Χίτλερ- DNA ανάλυση: Είχε μεσογειακό αίμα!




Αύγουστος 23, 2010.

Ο Φύρερ (Führer) ήταν μεσογειακής καταγωγής ή Έλληνας ή βορειοαφρικανός, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδειξαν τα δείγματα DNA που έχουν ληφθεί από ανθρώπους που ήταν συγγενείς του.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για τους αντιπάλους και τους υποστηρικτές του» σχολίασαν οι επιστήμονες μετά από την ανακάλυψη αυτή.

Το δημοσιογραφικό περιοδικό των Βρυξελλών «Knack», σε σχετική έρευνα του δημοσιογράφου Jean-Paul Mulders, ο οποίος έλαβε DNA από γνωστούς απογόνους του Χίτλερ, του Αλεξάντερ Στιούαρτ Χιούστον και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του ιστορικού Mark Fermeren, πήγε στον αυστριακό Trail Norvert Hon που είναι άλλος συγγενής του Χίτλερ.

Με την ανάλυση του DNA, ανακάλυψαν ότι το χρωματόσωμα Υ ήταν πανομοιότυπα. Διαπίστωσαν ακόμη ότι ένα συγκεκριμένο είδος του DNA, το Haplogroup E1b1b, είναι πολύ σπάνιο στη Γερμανία και τη Δυτική Ευρώπη και πολύ διαδεδομένο στη Μεσόγειο, κατά 25% στους Έλληνες και στους Σικελούς (απογόνους των αρχαίων Ελλήνων) καθώς και σε μεσογειακούς λαούς, όπως στο Μαρόκο, την Αλγερία, τη Λιβύη, την Τυνησία και μεταξύ των ασκενάζι Εβραίων.

«Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Χίτλερ είχε αίμα των ανθρώπων που ο ίδιος περιφρονούσε», έγραψε το περιοδικό των Βρυξελλών.

Ο Ronny Dekort ειδικός γενετικής επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα των δοκιμών και της υπόθεσης ότι ο Χίτλερ είχε πράγματι ρίζες από τις μεσογειακές χώρες.



Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος