Super Market Βερόπουλος: Την Τετάρτη, στα Σκόπια, τα εγκαίνια του μεγαλύτερου καταστήματος των Βαλκανίων

Αύγουστος 28, 2010.

Η ελληνική εταιρία «Βερόπουλος» ανοίγει την Τετάρτη στα Σκόπια, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων, το οποίο θα καταλαμβάνει τρεις ορόφους συνολικής έκτασης 40.000 τετραγωνικών μέτρων, γράφει πρωτοσέλιδα η σκοπιανή εφημερίδα 'Ντνέβνικ'.

Το νέο εμπορικό κέντρο των Σκοπίων, που θα φέρει την ονομασία „Веро“ χτίζεται εδώ και δύο χρόνια σε μια περιοχή έκτασης 10.770 τ.μ., απένταντι από την Εθνική Τράπεζα Σκοπίων, η έκταση αγοράστηκε από την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκτετ, το 2005, με πλειστηριασμό, 510 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Επικεφαλής διαχειριστής του „Веро“είναι Κώστας Θεοδοσιάδης, που δήλωσε ότι η εταιρία έχει επενδύσει 75 εκατομμύρια ευρώ.

Στα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου στις 31 Αυγούστου, κλήθηκαν να παραστούν άνθρωποι της πολιτικής, του εμπορίου και της κοινωνικής σκηνής καθώς και το σώμα της ελληνικής πρεσβείας στη χώρα αυτή. Όπως ανέφερε ο Θεοδοσιάδης, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα παραστεί, αλλά θα τον εκπροσωπήσει η επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στα Σκόπια Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος