Σπαχίου : Με απέλυσε η …Συμμαχία Μπερίσα - Αθήνας



Ιανουάριος 28, 2012.

Τίρανα.

Η Νεολαία της εθνικιστικής «Συμμαχίας Μαύρο Κόκκινο»- ΑΚ, οργάνωσε σήμερα εκστρατεία για να μοιράσει φυλλάδια σε κάθε σπίτι με στόχο να εγγραφούν ως μέλη ένα εκατομμύριο μέλη στην ΑΚ.


Ο Κρέσνικ Σπαχίου, αρχηγός του κινήματος αυτού, απευθυνόμενος προς τη νεολαία της κίνησής του κατηγόρησε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα ότι έχει κάνει συμμαχία με τον Βαγγέλη Ντούλε του μειονοτικού κόμματος των Ελλήνων, PBDNJ- ΚΕΑΔ για να τον απολύσει από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και να διοργανώσει εξεταστική επιτροπή για την απόφαση αυτή.

« Οι ψήφοι για την απόλυσή μου  έχουν την υπογραφή  της συμμαχίας του Δημοκρατικού Κόμματος του Μπερίσα με το Βαγγέλη Ντούλε, μια συμμαχία που έκανε με τα  χρώματα γαλάζιο και άσπρο της ελληνικής σημαίας και αναγκάζεται ο πρωθυπουργός να συμπαρατάσσεται με την Ελλάδα»
Σύμφωνα με τον Σπαχίου η Συμμαχία Κόκκινο-Μαύρο έχει δύο κύριους θεμέλιους λίθους:  τη δημοκρατία και το έθνος.

«Η συμμαχία ΑΚ είναι για τη δημοκρατία και το έθνος, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική ταυτότητα, την ενότητα των Αλβανών και τον εξευρωπαϊσμό της χώρας. Τα σκουριασμένα μηχανήματα της αλβανικής πολιτικής ηγεσίας  και οι ‘κροκόδειλοι’ δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τη ‘Συμμαχία’, τόνισε ο Σπαχίου στην ομιλία του.


--