Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Ποροσένκο για κατάπαυση του πυρός




Σεπτέμβριος 3, 2014.

Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, σήμερα,  με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο με τον οποίο συζήτησε τα πρώτα βήματα για τον τερματισμό της αιματοχυσίας στην ανατολική Ουκρανία, και τις απόψεις του Πούτιν σχετικά με πιθανούς τρόπους εξόδου από την κρίση, που συνεχώς μεγεθύνεται, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου ηγέτη, Ντμίτρι Πεσκόφ.


«Υπάρχει μια συνεχής επικοινωνία, σχετικά με τη στρατιωτική και ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία, για την οποία οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει με βάση την προτεραιότητα για ένα γρήγορα τέλος στην αιματοχυσία στα νοτιο-ανατολικά της χώρας», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.

Πρόσθεσε ότι «οι απόψεις των δύο προέδρων για τους πιθανούς τρόπους επίλυσης της σοβαρής κρίσης είναι με μεγάλο βαθμό ίδιες», είπε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ria Novosti.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr