Λιβύη: Ανταλλαγή σορών των αντιμαχόμενων πλευρών στη Μισράτα



Φεβρουάριος 11, 2020. 19:16

Σήμερα, Τρίτη,  η οργάνωση της Ερυθράς Ημισελήνου στη Μισράτα ανακοίνωσε την ανταλλαγή σορών τριών κατοίκων της πόλης με τρία μέλη της ανατολικής περιοχής, όπως σημειώνει λιβυκό δημοσίευμα.



Η Ερυθρά Ημισέληνος στη Μισράτα ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook ότι μετά από προσπάθειες μεταξύ της Λιβυκής Ερυθράς Ημισελήνου και των τοπικών αρχών στη Μισράτα καθώς και των σημαινόντων της πόλης,  έγινε ανταλλαγή των τριών σορών που ανήκουν στην ανατολική επικράτεια με τις σορούς πολιτών της Μισράτα, προκειμένου  οι νεκροί να παραδοθούν στις οικογένειες τους.


Αξίζει να σημειωθεί, γράφει η ‘Αλ Ουασάτ’,  ότι από την αρχή του πολέμου στην Τρίπολη στις αρχές του Απριλίου του 2019, η Ερυθρά Ημισέληνος της Λιβύης διεξήγαγε πολυάριθμες ανταλλαγές σορών μεταξύ του Εθνικού Στρατού και της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, προκειμένου οι σκοτωμένοι των δύο πλευρών να ταφούν από τους οικείους τους.

--
Α.Β.

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr